Play this video
"El canvi més important que hem observat ha estat a l'hora de fer una activitat, és capaç d'estar, des de l'inici al final, més temps concentrat. És quelcom que hem notat a casa i han notat també a l'escola." 
Sonia Vilarrubí, mare de Jack Wickett
Play this video
"Fa 3 mesos que Jesús va començar a treballar amb Guttmann, NeuroPersonalTrainer® i es nota una gran millora amb els seus problemes cognitius. Jo noto sobre tot que ha recuperat la seva memòria."
Esther Pascual, esposa de Jesús González
Play this video
"Hem notat força millora en tots els aspectes. D'un temps ençà, ella pot reconèixer totes les lletres i números."
M.Carmen Urquidi, mare de Lucia Doval
Play this video
"El joc que més m'agrada es el que cauen fruites i tens que buscar les pilotes."
Jack Wickett, pacient infantil d’ictus
Play this video
"És una plataforma que ens ajuda molt a motivar pacient per venir a fer un tractament d'estimulació cognitiva. A més em permet anar jugant a afegir activitats per adaptar el programa en funció del que observo que necessita el pacient."
Verònica Robles, infermera del Parc Sanitari Pere Virgili
Play this video
"Faig cada dia mitja hora del programa Guttmann, NeuroPersonalTrainer® i ja responc molt millor a les preguntes que se'm fan. M'agrada molt venir i fer les activitats, a més que em noto una millora bàrbara."
Joaquim Fuster, usuari de Guttmann, NeuroPersonalTrainer®
Play this video
Experiència amb pacients amb discapacitat intel·lectual
Ampans
Play this video
Testimonial de Pilar Cucurull, usuaria del GNPT en l'Hospital de Olot En ell es descriu la problemàtica inicial i desprès diferents membres de l'equip mèdic de l'hospital expliquen la seva experiència amb la plataforma y com els ha ajudat al seu dia a dia. El video ha respectat l'idioma matern de tots els protagonistes amb la respectiva traducció al castellà.
Pilar Cucurull. Usuaria GNPT de l’Hospital de Olot
Play this video
"En general és difícil motivar a les personas que s'estan recuperant d'un dany cerebral adquirit, pel contrari, estic sorpresa de la motivació que té el Pablo al treballar amb el programa Guttmann, NeuroPersonalTrainer®. No necessito dir-li que faci els exercicis, sino que és quelcom que ell té ganes de fer."
Sra. Bonet, mare de Pablo Fontcoberta