Més de
270
tasques
Més de
18mil
opcions
terapèutiques
Més de
21.000
pacients
al món

Les persones que han patit un Dany Cerebral Adquirit (Ictus, Traumatisme Cranioencefàlic, tumor cerebral, etc.), sovint presenten alteracions cognitives, conductuals i emocionals que dificulten la seva capacitat per a realitzar activitats de la vida quotidiana, com anar de compres, recordar el nom de la gent, planificar una ruta, trobar les paraules, etc…

El tractament de rehabilitació cognitiu Guttmann, NeuroPersonalTrainer® per al Dany Cerebral Adquirit, millora el rendiment cognitiu i la seva funcionalitat en les activitats de la vida diària. Més de 270 tasques específiques per a aquesta població amb més de 18.000 opcions terapèutiques, dissenyades pels neuropsicòlegs i logopedes de l’Institut Guttmann, permeten treballar les principals àrees cognitives: orientació, atenció, velocitat de processament, llenguatge, percepció, càlcul, memòria, funcionament executiu i cognició social.

Els més de 21.000 pacients que ja han realitzat tractament a tot el món amb GNPT® s’han pogut beneficiar del seu entorn col·laboratiu i la gran quantitat d’informació acumulada de la plataforma. Tot això, junt amb la supervisió dels millors professionals clínics proporcionen una personalització única en els tractaments que li permetrà obtenir els millors resultats.

Característiques del tractament

Un tractament està format per un conjunt de 60 sessions, cadascuna de màxim 60 minuts de durada que es podran realitzar qualsevol dia de la setmana, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

60
sessions
60
minuts
Play this video
Aquesta és l'experiència dels nostres usuaris
Ets professional clínic? Sol·licita una prova!