Els nens i adults amb discapacitat intel·lectual (DI) es caracteritzen per un funcionament intel·lectual significativament per sota de la mitjana i coexisteix amb limitacions en almenys dues de les següents habilitats: comunicació, cura personal, convivència familiar, habilitats socials i convivència en la comunitat, autodeterminació, percepció de salut/malaltia, pròpia seguretat, rendiment acadèmic, oci i treball (Luckasson, 2002).

La utilització de Guttmann, NeuroPersonalTrainer® adaptat per a DI Infantil i/o Juvenil o DI Adult, facilitarà la seva inclusió i integració mitjançant el desenvolupament de les seves funcions cognitives. A més llarg termini, els resultats de l’aplicació del programa repercutiran en la millora de la reinserció laboral, en l’ocupabilitat dels joves quan arribin a ser majors d’edat, millora el rendiment cognitiu i l’adquisició d’habilitats socials, augmentant les seves expectatives cap a l’autonomia personal i l’impuls de models de vida independent, i, en definitiva, a les aspiracions de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Més de
120
Més de
10mil

Més de 125 tasques específiques amb més de 15.000 opcions terapèutiques, dissenyades per neuropsicòlegs i logopedes, permeten treballar les principals àrees cognitives: orientació, atenció, velocitat de processament, percepció, càlcul, memòria, funcionament executiu i cognició social.

Els més de 8.300 pacients que ja han realitzat tractament a tot el món amb GNPT® s’han pogut beneficiar del seu entorn col·laboratiu i la gran quantitat d’informació acumulada de la plataforma. Tot això, junt amb la supervisió dels millors professionals clínics, proporcionen una personalització única en els tractaments que li permetrà obtenir els millors resultats.

Característiques del tractament
Un tractament està format per un conjunt de 120 sessions, cadascuna de màxim 60 minuts de durada que es podran realitzar qualsevol dia de la setmana, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.
60

sesiones

60

minutos

Play this video
Aquesta és l'experiència dels nostres usuaris