Guttmann NeuroPersonalTrainer® té la garantia de la Fundació Institut Guttmann, titular de l’hospital de neurorehabilitació del mateix nom, inaugurat a Barcelona, en el barri de La Sagrera, al 1965, i que va ser el primer hospital d’Espanya dedicat a l’atenció medicorehabilitadora de pacients amb lesió medul·lar que va introduir al nostre país les tècniques del Dr. Ludwig Guttmann (Stoke Mandeville-UK) que va canviar les fins llavors funestes conseqüències d’aquesta patologia. Actualment, a més de continuar atenent les persones afectades per una lesió medul·lar, l’Institut Guttmann atén persones amb dany cerebral adquirit (TCE o ICTUS fonamentalment), així com qualsevol altra patologia d’origen neurològic que dona lloc a una discapacitat sobrevinguda.

Des de l’any 2000, l’Institut Guttmann està situat a Badalona, en un modern edifici de més de 18.000 m2 dissenyat específicament per a la seva funció i que compta amb les millors instal·lacions i equipaments per a l’exercici de la seva especialitat, així com amb les més modernes tecnologies aplicades a l’àmbit de la Neurorehabilitació.

Actualment, atén a prop de 5 mil persones a l’any afectades per una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d’origen neurològic. Aquesta xifra és una de les més altes d’Europa, en quant a la concentració de casos, això li permet comptar amb una notable experiència en l’àmbit de la discapacitat tant pel que fa al coneixement dels seus professionals com en l’ús de les millors tècniques terapèutiques i les tecnologies més avançades en l’àmbit de la neurorehabilitació.

En la seva voluntat de continuar millorant l’atenció i qualitat de vida de les persones amb una discapacitat física, l’Institut Guttmann ha apostat per la creació d’un complex clínic-assistencial únic i innovador en els terrenys de l’antic hospital de Barcelona, a la cantonada dels carrers Garcilaso amb Meridiana, al barri de La Sagrera, on va començar la seva marxa fa ja més de 54 anys. Aquest és el nou centre Guttmann Barcelona, que inclou la clínica Brain Health Institute.