Guttmann, NeuroPersonalTrainer® (GNPT®), és una plataforma online de rehabilitació i estimulació cognitiva adreçada a professionals de la neurorrehabilitació que busquen mitjançant les noves tecnologies oferir tractaments personalitzats eficaços i eficients per a pacients que han patit alguna afectació neurològica (Dany Cerebral, Demències, Alzheimer, Salut Mental, Discapacitat Intel·lectual, etc). Els seus més de 21.000 pacients atesos en més de 400 centres de tot el món, juntament amb els estudis clínics de validació, li confereixen una elecció de referència entre els professionals de la neurorehabilitació.

Més de
21.000

Més de
400

GNPT té un sistema de generació de coneixement únic en el mon

És un “producte sanitari” acreditat per la AEMPS (Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris), que juntament amb la seva Patent Internacional (PCT/ES2008/00677), i el seu exclusiu entorn col·laboratiu, li permet al professional clínic seleccionar els millors tractaments per a aquest perfil i ajudar de manera personalitzada a cada pacient.

GNPT és major optimització de temps i resultats”

“ La plataforma ens ha permès optimitzar el nostre temps proporcionant-nos en pocs segons tractaments personalitzats de manera automàtica i amb un alt valor d’efectivitat terapèutica. Té flexibilitat per a modificar qualsevol paràmetre i ens ajuda a preparar millor les visites, tant presencials com per videoconferència, gràcies als seus informes de seguiment i evolució.”

Dra. Rocío Sánchez-Carrión, neuropsicòloga de l'Institut Guttmann
Play this video
GNPT és la rehabilitació neuropsicològica del segle XXI

“Guttmann NeuroPersonal Trainer® (GNPT®) permet als professionals clínics avançar-nos a la rehabilitació neuropsicològica del segle XXI, col·laborant amb els pacients, personalitzant el tractament, acumulant coneixement, i posant-lo a la disposició de cada nou usuari. Així aconseguim que el benefici de l’experiència individual passi a ser un benefici general. És una forma de democratitzar els millors tractaments basant-nos en l’evidència com mai abans havíem pogut fer.”

Álvaro Pascual-Leone, catedràtic de Neurologia de la Facultat de Medicina de Harvard i cap de la divisió de Neurologia del Comportament en el Beth Israel de Boston
Ets professional clínic? Sol·licita una prova!