Les persones que pateixen algun tipus de demència presenten una pèrdua de memòria acompanyada d'altres símptomes cognitius com a alteracions del llenguatge, del reconeixement de persones i objectes, o problemes de planificació i organització, que repercuteixen negativament en la vida social i laboral de la persona afectada. Sovint, a mesura que la malaltia progressa també afecta a la vida de les persones del seu entorn. Per això Guttmann, NeuroPersonalTrainer® aporta un programa específic per a l'estimulació cognitiva de persones amb demència, alzheimer, malalties neurodegeneratives (Parkinson, esclerosi múltiple, Huntington, etc.) o deterioració cognitiva lleu, a fi d'alentir l'evolució dels seus símptomes.

Els seus més de 150 tasques específiques, dissenyades per professionals experts de la Fundació Salut i Envelliment, permeten estimular les principals àrees cognitives: memòria, atenció, funcions executives, llenguatge, orientació, càlcul, gnòsies, pràxies i cognició social, obtenint en general millores valorables en la seva evolució.

Els més de 8.300 pacients que ja han realitzat tractament a tot el món amb GNPT® s’han pogut beneficiar del seu entorn col·laboratiu i la gran quantitat d’informació acumulada de la plataforma. Tot això, al costat de la supervisió dels millors professionals clínics proporcionen una personalització única en els tractaments que li permetrà obtenir els millors resultats.

Característiques del tractament
Un tractament està format per un conjunt de 120 Sessions, cada una de màxim 60 minuts de duració que es podran realitzar qualsevol dia de la setmana, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.
Aquesta és l'experiència dels nostres usuaris