Guttmann, NeuroPersonalTrainer® és una eina dirigida a professionals de l’àmbit de la rehabilitació neuropsicològica que vulguin prestar serveis de rehabilitació cognitiva a pacients afectats per alteracions neurològiques fruit d’algun dany cerebral (ictus, traumatisme cranioencefàlic, etc.), demències, Alzheimer, salut mental (esquizofrènia, etc.) o discapacitat intel·lectual, entre d’altres.

A qui va dirigit?

Terapeuta Ocupacional
Neuropsicòleg
Logopeda

Neuròleg
Metge Geriatra
Metge Rehabilitador

Com a professional, el GNPT® et permetrà optimitzar el temps de dedicació, alhora que ofereixes als teus pacients:

?

Tractaments més intensius
?

Un major nivell de personalització
?

Un sistema de gestió automàtica de les escales d’avaluació
?

Informació sintètica i organitzada sobre l’evolució del tractament
?

El més alt grau d’evidència clínica
?

Mètode patentat d’intervenció clínica
Play this video

La relació terapeuta-pacient

Tot això t’ajudarà a intensificar la relació terapeuta-pacient a través d’un tractament amb un alt grau d’acceptació i satisfacció pel pacient i els seus familiars, al mateix temps que oferir els seus serveis a un major nombre de persones, tant en el centre clínic com en el domicili.

El seu entorn col·laboratiu permetrà obtenir els millors tractaments personalitzats, de manera automàtica, a partir del coneixement acumulat de la plataforma en els més de 8.300 pacients que ja s’han beneficiat dels seus plans terapèutics.

Formació online pel professional

GNPT® ofereix als diversos professionals la possibilitat de realitzar una formació online sobre l’eina en diferents mòduls on poder familiaritzar-se amb les diferents funcionalitats de la plataforma. Els cursos de formació permeten obtenir una Certificació com a Professional Capacitat en Guttmann NeuroPersonal Trainer®, reconeixent així la capacitació i experiència en l’ús d’aquesta innovadora plataforma de telemedicina, de tal manera que els pacients puguin tenir a la seva disposició una relació dels principals professionals experts en la prestació del servei.

Qui pot sol·licitar la certificació?

Qualsevol facultatiu que desitgi prestar serveis mitjançant la plataforma GNPT®, així com tots aquells professionals que hagin cursat el “Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva” de l’Institut Universitari de Neurorehabilitació de l’Institut Guttmann, acreditat per la UAB.

Quins tipus de certificacions és possible obtindre?

NIVELL I
Certificació com a Professional Capacitat mitjançant el Curs Online
Aquest nivell està especialment indicat per les fases inicials d'utilització de la plataforma on el professional, mitjançant una formació d'unes hores, podrà obtenir els coneixements adequats per poder assolir el millor rendiment a les prestacions de la plataforma, podent prestar un millor servei als pacients sota la seva supervisió.
NIVELL II.
Certificació com a Professional Expert
Aquest nivell està especialment indicat per les fases inicials d'utilització de la plataforma on el professional, després de més de 25 pacients d'utilització, podrà assolir els coneixements adequats per poder obtenir el millor rendiment a les prestacions de la plataforma i un millor servei als pacients sota la seva supervisió.
Ets professional clínic? Sol·licita una prova!