Com funciona GNPT?
Realitzaràs una exploració neuropsicològica per establir el perfil inicial d'afectació cognitiva i elaborar un tractament personalitzat.
Podràs pautar el tractament per a que el pacient treballi al centre de rehabilitació o a casa seva amb total flexibilitat d'accés i horari.
Revisaràs els resultats i aportaràs pautes i recomanacions per millorar l'estat cognitiu dels pacients.
Un professional clínic ha d'establir en la plataforma un perfil cognitiu inicial d'afectació del pacient. Per a això, pot introduir les puntuacions directes de l'exploració neuropsicològica prèviament realitzada en l'apartat d'“Exploracions” o bé seleccionar un perfil manual per a les diferents funcions cognitives. La plataforma compta amb més de 100 proves baremades per a ajudar als professionals a aquest efecte. Una vegada establert el perfil cognitiu inicial d'afectació, la plataforma permetrà al professional clínic, gràcies als seus exclusius algorismes d'intel·ligència, elaborar un tractament personalitzat de manera automatitzada o bé manual. El professional podrà seguir de manera flexible els resultats de les sessions realitzades pels seus pacients. Aquests podran fer les seves tasques des del centre de rehabilitació o bé des del seu domicili amb total flexibilitat d'accés i horaris. El professional revisarà els resultats i, gràcies als exclusius informes neuropsicològics de la plataforma, podrà preparar i aportar pautes i recomanacions per a millorar l'estat cognitiu dels pacients en un entorn eficient d'informació.
¿Eres profesional clínico? ¡Solicita tu prueba!

¡Es muy sencillo! Completa el formulario y nos pondremos en contacto contigo para ofrecerte una prueba de Guttmann, NeuroPersonalTrainer®.