Els nens i els adolescents que han patit dany cerebral, tant adquirit com congènit, juntament amb nens amb dificultats d’aprenentatge, TDAH (trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat), TEA (Trastorn de l’Espectre Autista), etc., presenten dèficits cognitius, conductuals i emocionals que repercuteixen en el seu entorn familiar i escolar. Els aprenentatges escolars s’adquireixen de forma més lenta i necessiten pautes específiques d’intervenció.

Guttmann, NeuroPersonalTrainer® Infantil és un programa específicament dissenyat per l’equip de neuropsicòlegs de l’Institut Guttmann per a nens i adolescents amb dificultats cognitives. Els estímuls del programa han estat dissenyats de manera específica per l’Estudi Mariscal, generant un programa eficaç, estimulant, entretingut i divertit.

Més de 120 tasques específiques per a aquesta població amb més de 10.000 opcions terapèutiques per a treballar tres àrees cognitives: atenció, memòria i funcionament executiu. El 72% de les persones que han utilitzat la plataforma Guttmann, NeuroPersonalTrainer® han mostrat una millora cognitiva global en les puntuacions obtingudes en l’exploració neuropsicològica administrada després del tractament en memòria, atenció i funcions executives.

Més de
120
tasques
Més de
10mil
opciones terapeuticas

A qui va dirigit?

Ictus

Anòxia

Traumatisme Craneoencefàlic

Paràlisi Cerebral

Tumor

Epilèpsia

Transtorns del Neurodesenvolupament

Dificultats d’aprenentatge

TDAH

Trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat

TEA

Trastorn espectre autista

Característiques del tractament

Un tractament està format per un conjunt de sessions, cadascuna de 45 minuts de durada.

Les Sessions es realitzaran depenent d’un calendari que establirà el professional i que podrà anar des de 2 fins a 5 sessions cada setmana.

El professional també li determinarà la durada del tractament que podrà anar en períodes renovables de 3 mesos.

Una sessió serà la realització d’un conjunt d’Exercicis Cognitius.

Aquesta és l'experiència dels nostres usuaris
Sol·licitar una prova